Lyd & Bilde Forum » TV / Projektor

65" panasonic eller 64" samsung?

(1 post)
 • Startet for 6 years siden av bkstyle
 1. bkstyle
  Medlem
  Postet for 6 years siden #

  hei har vurdert ny tv lenge å vært mye att og fram å sett på mange. til og med på sonys hovedsenter i berlin. men nå står det mellom Panasonic TX-P65VT30Y eller Samsung 64" 3D Plasma Smart TV PS64D8005 .

  Begge plasma- skulle ha LED men vansklig og finne en i den størrelsen til brukbar pris. panasonic ca 31 000 samsung ca 26 000.
  Finner ingen omtaler eller tester på noen av disse. har sett dem. panasonicen virket bra på 3D men designet var helt forferdelig. men den er THX sertifisert og har noen snedige funksjoner med det for auto instillinger. Samsungen hadde mye smalere ramme som gjør seg godt. Fikk ikke testet 3D funksjonen på denne men hører fra alle kanter att samsungs nye serier er absolutt best på 3D med sin egen teknologi. Men samtidig er vel panasonic av de beste på plasma tv. Samsung er vel best på LED igjenn. Har en del samsung utstyr fra før som går overrens med samsung tvn. men receiveren er onkyo som eies av panasonic så de går overrens også med tanke på fjernkontroll osv. Hva anbefaler dere? prisforskjellen er ikke så stor at jeg vurderer den. Som sagt tynn ramme på samsungen får tvn til og se større ut enn panasonicen :P


Svar

Du må logge inn for å poste.