Lyd & Bilde Forum » Hjemmekino

Hvilket utstyr trenger jeg?

(2 poster)
 • Startet for 4 years siden av remisture
 • Siste svar fra Geir Nordby
 1. remisture
  Medlem
  Postet for 4 years siden #

  Hei,

  Jeg går og snuser på nytt tv i disse dager, og i den anledning tenker jeg å gjøre noe på lydfronten også. Jeg er hverken film- eller musikk-fantast, så tenker meg noe som fungerer rimelig ok til begge deler.

  Jeg har nå en hjemmekino-pakke jeg ga ca. 5000 for i 2007 (Panasonic SC-PT850), og dette har fungert greit, men jeg er litt lei ledninger overalt, så noe trådløst i samme prisklasse hadde vært noe å vurdere. Kanskje det holder med en lydplanke i en eller annen form?

  Jeg har også sett på receivere til å samle alle dingsene jeg nå har koblet til tven (Mac, Apple TV, GET-BOX, spillkonsoll). Jeg ser denne har fått gode kritikker, men bremser litt grunnet manglende Airplay-støtte (jeg har både iPhone og iPad), men hvor viktig er dette når den har blåtann og wifi innebygget, pluss jeg allerede har Airplay via Apple TV? (http://www.tu.no/tester/2013/06/08/en-utstyrspakke-konkurrentene-garantert-misunner-dem)

  Jeg ser også at flere lydplanker har innebygget blåtann-avspilling, så det blir jo litt overlappende og kanskje unødvendige løsninger når både tv, receiver og lydplanke hver for seg gir trådløs avspillings-muligheter?

  Noen tanker?

 2. Geir Nordby
  Moderator
  Postet for 4 years siden #

  Hei! Yamaha RX-V665 kan være et alternativ for AirPlay. Lydplanke kan funke fint om du ikke ønsker kabler, men det jeg best kan foreslå med trådløse bakhøyttalere er dette fra Samsung: http://www.lydogbilde.no/test/samsung-ht-e6750w


Svar

Du må logge inn for å poste.