Lyd & Bilde Forum » Hjemmekino

Reciever/forsterker til Klipsch RF15

(1 post)
 • Startet for 5 years siden av olavamd
 1. olavamd
  Medlem
  Postet for 5 years siden #

  Hei.

  Jeg har kjøpt to Klipsch RF15 brukt (skal visst spille overraskende bra for prisen) og skal mest sannsynlig kjøpe en hjemmekinoreciever til denne. Grunnen for det er at jeg skal koble til to ATV (ja du ser rett), PS3 og Tv-tuner, samt at mesteparten av musikken blir spilt fra Spotify via airplay. Forstår at det er lite vits med en kvalitetsforsterker foreløpig med såpass lav kvalitet på musikk-kilden (åpen for innspill).

  Så det jeg trenger er en god hjemmekinoreciever med minimum 4 hdmi innganger og gjerne 4k oppskalering, airplay er ikke like viktig siden jeg har ATV. Ser for meg en pris mellom 3-5 tusen, siden jeg ikke gidder å bruke for mye på noe som går fort ut på dato. Har lest på testene her at Yamaha RX-V673 (4295,-) og Onkyo TX-NR616 (5995,- netonnet er tomme) skal være bra kjøp. Hifi-klubben anbefalte Denon AVR-2113 (4698,-) hvis jeg gikk for hjemmekinoløsningen.

  Jeg har selvsagt betenkeligheter med å ikke velge DAC sammen med integrert forsterker da dette skal gi mye bedre kvalitet. Men igjen, jeg skal jo stort sett bare spille 320 kbit spotify?

  Fins det noe alternativer med hdmi innganger og bare to lydutganger for mitt type bruk?

  Jeg har lite erfaring med hi-fi og setter stor pris på tips og anbefalinger.


Svar

Du må logge inn for å poste.